Publicatie Computable – betere marges

Op 4 maart heeft Computable een mooie publicatie gedaan over ITGilde en de doelstellingen die we nastreven.

De inhoud van het bericht:

ITGilde is precies een jaar actief als coöperatie voor Unix- en Linux-professionals. De organisatie wil zzp’ers voordelen bieden op economisch vlak en hen ondersteunen en bemiddelen bij interessante (vervolg)opdrachten. Hierbij staat vakmanschap centraal met als doel dat de leden elkaar onderling positief stimuleren binnen het vakgebied.

ITGilde is door Pieter Izeboud opgericht omdat hij zag dat er veel ervaren Unix/Linux-zelfstandigen tegen slechte condities technische werkzaamheden verrichten. Daarbij gingen er volgens Izeboud te hoge marges naar detacheerders en brokers. ‘Al die zzp’ers werken als eenpitters zonder synergie, daarbij heeft elk mens behoefte aan een vakgroep en onze groei naar dertig man in zo’n korte tijd bewijst dat mijn stelling juist was en is.”

Het gilde focust zich op senior Unix- en Linux-professionals, ofwel de meesters genoemd. Verder is er ook ruimte voor gemotiveerde junior specialisten. Het product van de coöperatie is een centrum voor professionele doorontwikkeling, en inzet op opdrachten die hierbij passen. Verder worden de leden direct vanuit de organisatie gedetacheerd als zijnde op de loonlijst van een werkgever.

Technische kennis

Izeboud hoopt een begrip te worden in het Unix/Linux-spectrum. Izeboud is zelf bijna twintig jaar werkzaam in de ict-persoonsbemiddeling en heeft verschillende it-functies bekleed, zoals system engineer, projectleider en business unit manager op technische gebieden als infrastructuur, architectuur, servicemanagement en testconsultancy. Sinds 2014 is hij partner van ITGilde samen met Rob de Laat en Marcel van der Zee. Zij zijn ook bekend met it-projecten als technische consultants. Zo was Van der Zee consultant voor Microsoft. De Laat is gespecialiseerd in onder andere IBM AIX, Sun Solaris, HP, Linux, Red Hat, opslagsystemen, back-up en recovery, migraties (hard- en software) en datacenters.

Read more: http://www.computable.nl/artikel/nieuws/ictbranche/5237780/2379258/itgilde-helpt-zzpers-aan-hogere-marges.html#ixzz3TUeArddg

Sorry, the comment form is closed at this time.