Coöperatie voor zelfstandige ICT Professionals

Samen sterker, beter en slimmer

Samen Slimmer

Net als de vroegere ambachtsgilde staat het uitwisselen van kennis en ervaring centraal. Tijdens trainingen, techtalks en netwerk evenementen maken we elkaar slimmer.

Samen Sterker

ITGilde bundelt expertise in het Unix en Linux spectrum en dat weten opdrachtgevers inmiddels. Consultants, trainers en andere professionals vinden via ITGilde een weg naar mooie opdrachten.

Samen Beter

De coöperatie bevordert dat leden onderling een beroep kunnen doen op elkaars professionele reflectie en ervaringsgebied – met als doel de opdracht bij de opdrachtgever zo succesvol mogelijk uit te voeren.

Waarom lid worden?

ITGilde is een vereniging voor ondernemende ICT Professionals die zichzelf professioneel willen (door)ontwikkelen en ingezet willen worden bij passende, uitdagende opdrachten.

 

Voor senior Unix/Linux specialist biedt ITGilde een grote meerwaarde door jou als professional:

Maak kennis met onze leden

Ruim 80 ICT professionals hebben zich sinds 2014 aangesloten bij ITGilde. JE bent van harte welkom om onze openbare evenementen bij te wonen en kennis te maken met de huidige leden.

Hoe word je lid?

Ben jij zelfstandig ICT Professional en wil je werken aan interessante, uitdagende opdrachten? Wil je groeien, zie je kansen en geloof je in de kracht van samenwerken? Dan komen we graag met jou in contact.

Nieuwe leden worden op basis van kennis en ervaring geselecteerd, en door leden voorgedragen om deel te nemen aan de coöperatie en haar doelstelling.

Reflectie over on-the-job vraagstukken en opdrachtgever-behoefte kan leiden tot een onderlinge introductie van andere vertrouwde ITGilde leden bij een opdrachtgever (experts stellen experts voor).

Interesse? Neem contact op!

Email

Stuur je verzoek naar Pieter Izeboud (Pieter.Izeboud@itgilde.nl) om een intake te plannen.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.