Tijdelijk de beste Unix/ Linux expertise in huis halen

Uw partner voor Consultancy, Managed Services én Trainingen

Unix / Linux Consultancy

Capaciteit

Heeft u tijdelijk een specifieke Unix/ Linux expertise nodig? Voor uw migratie of implementatie project of voor standaard beheerwerkzaamheden? Wij helpen u graag de beste expert te vinden en deze vrij te maken voor uw project.

Inhuurvoordelen

De bedrijfsvoering van een coöperatie voor detachering van ITGilde leden heeft unieke voordelen vergeleken bij brokers.

  • “1 Loket” voor de ZZP-markt van senior Unix/Linux Professionals.
  • Gespecialiseerde Unix/Linux organisatie met kwaliteits- methodieken.
  • Actueel overzicht en inzicht van beschikbaarheid in de Unix/Linux ZZP-populatie.
  • Continuïteit waarborging in het project ondanks het inhuren van ‘eenpitters’.
  • Voordelen op economisch vlak.

Expertise staat centraal

De coöperatie bevordert dat leden onderling een beroep kunnen doen op elkaars professionele reflectie en ervaringsgebied – met als doel de opdracht bij de opdrachtgever zo succesvol mogelijk uit te voeren.

Reflectie over on-the-job vraagstukken en opdrachtgeverbehoefte kan leiden tot een onderlinge introductie van andere vertrouwde ITGilde leden bij een opdrachtgever (experts stellen experts voor).

Unix / Linux Aandachts Gebieden

Virtualisatie

Virtualisatie van hardware en software heeft tal van voordelen en steeds vaker zelfs verplicht. Tegelijkertijd is het geen wondermiddel en zal het niet in alle gevallen leiden tot kostenbesparing. ITGilde professionals die gespecialiseerd zijn in virtualisatie beschikken over ruime kennis en ervaring om uw organisatie te helpen bij virtualisatie.

Deze en de andere aandachtsgebieden krijgen allen hun beslag in de ITGilde Managed Services Diensten

Implementatie

Implementeren gaat verder dan het migreren van applicaties, het aanleggen van een serverpark, of het overgaan naar een nieuwe Unix omgeving. Veilige, bedrijfsmatig goede ICT oplossing implementeren, dat is niet iets wat je in je eentje kunt. Dankzij de gebundelde expertise die de professionals bij ITGilde hebben is het mogelijk om implementaties succesvol af te ronden.

Deze en de andere aandachtsgebieden krijgen allen hun beslag in de ITGilde Managed Services Diensten

Migratie

Wanneer ICT een integraal onderdeel van je bedrijfsvoering is of moet gaan worden, is continuiteit van groot belang om een verlies van omzet en klanten te voorkomen. ITGilde professionals hebben ruime ervaring in het adviseren en implementeren van ICT infrastructuur. Zij zijn gewend samen te werken met andere IT-gebieden en leveranciers om een zo efficiënt mogelijke omgeving te maken of te bereiken, en deze altijd beschikbaar te houden.

Deze en de andere aandachtsgebieden krijgen allen hun beslag in de ITGilde Managed Services Diensten

ITGilde Academie

Onze ITGilde professionals verzorgen Unix en Linux trainingen op maat, en desgewenst op locatie. Zo kunt u ook bij ons terecht voor Linux trainingen van de Linux Foundation.

Opleidingen/ Certificeringen via ITGilde Academy betekent:

  • Geen omzetverlies door avondopleidingen.

  • Verhoging competentie en motivatie door groepsgerichte aanpak.

  • 30% Goedkoper door inkoopvoordeel op listprijs.

Tijdelijk Unix of Linux expertise nodig?

ITGilde is uw betrouwbare partner voor uw vraagstukken op het gebied van consultancy, uitvoering en ontwikkeling.

Naast de partnerschappen die we met organisaties aangaan, gaan we samenwerkingen aan met bedrijven om hoogwaardige diensten te leveren. De Linux Foundation is daar een voorbeeld van.

Bel ons

020-369 0 256 – Algemeen
06-52549099 – Pieter Izeboud

Stuur ons een bericht

Pieter Izeboud (Pieter.Izeboud@itgilde.nl)

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Samen Slimmer

Net als de vroegere ambachtsgilde staat het uitwisselen van kennis en ervaring centraal. Tijdens trainingen, techtalks en netwerk evenementen maken we elkaar slimmer.

Samen Sterker

ITGilde bundelt expertise in het Unix en Linux spectrum en dat weten opdrachtgevers inmiddels. Consultants, trainers en andere professionals vinden via ITGilde een weg naar mooie opdrachten.

Samen Beter

De coöperatie bevordert dat leden onderling een beroep kunnen doen op elkaars professionele reflectie en ervaringsgebied – met als doel de opdracht bij de opdrachtgever zo succesvol mogelijk uit te voeren.