Bert van Voorst; Linux & Microsoft Professional 89 @ ITGilde!

Bert van Voorst; Linux & Microsoft Professional 89 @ITGilde!

Ik ben een geboren techneut en werk al meer dan 20 jaar, met veel plezier voor het vak, in de IT. Ik heb een voorliefde voorliefde voor opensource software maar ook ervaring met Microsoft producten. Integratie van deze twee werelden is een van mijn specialiteiten.

Na mijn start als systeem- en netwerkbeheerder ontwikkelde ik mij snel tot meewerkend voorman en technisch-projectleider. Ik vind het hebben van gedegen technische kennis en -vaardigheden een belangrijk voorwaarde om IT projecten tot een goed einde brengen. Ik besteed dan ook veel vrije tijd aan het uitproberen en leren van nieuwe producten en technieken. Ik zit het liefst zelf aan de “knoppen”.

Ik spreekt zowel de taal van het management als  die van de techneuten. Hierdoor kan ik ook een prima brugfunctie vervullen en werkzaamheden coördineren. Ik ben betrokken, creatief, en stressbestending. Naast de passie voor techniek houd ik mij bezig met Zen. Momenteel volg ik de opleiding tot zenleraar!

Met mijn keuze voor ITGilde zet ik een volgende stap in verdere professionalisering. De specialisten van ITGilde helpen bij opleidingen en verdere specialisatie. Daarnaast biedt ITGilde een uitgebreid netwerk potentiële mooie nieuwe projecten!

 

Sorry, the comment form is closed at this time.