Chris Morris (108) welkom bij ITGilde als IAAP consultant!

Reeds 30 (!) jaar actief in de ICT. Functies varierend van Operator tot aan ICT Manager bij grote, internationale organisaties. Via een reorganisatie in 2006, het zelfstandigen-pad gaan bewandelen en in verschilende security rollen beland. Als core competence IAM/PAM en dan hoofdzakelijk CyberArk (www.cyberark.com) en in minder mate BeyondTrust. Binnenkort wordt daar OneIdentity aan toegevoegd. De samenwerking met de ITGilde zie ik als een waardevolle aanvulling en uitbreiding van mijn professionele netwerk.

Op het gebied van kennisverbreding en -uitwisseling kunnen wij veel voor elkaar betekenen. De aanwezigheid van zoveel SME’s gaat mijn kennis aanvullen en ik kan, op mijn beurt. mijn kennis en ervaring delen met de overige leden. Kijkend naar de snelheid waarin IAM/PAM-systemen zich ontwikkelen is samenwerking onontbeerlijk en dan is het eigenlijk vrij logisch om aansluiting te vinden bij IT Gilde. “So much to do, so little time”, let’s do it together.

Binnenkort verzorg ik een ITGilde Techtalk over PAM en de integratie met Conjur, van en door CyberArk. Zeer interessant voor de ITGildenaren en die daarbuiten natuurlijk.

Ik heb er zin in!

Sorry, the comment form is closed at this time.