ITGilde ondernemer 106 welkom Jochem Stricker!

Omdat ik het belangrijk vind om, zeker als zelfstandige projectmanager / consultant, gebruik te kunnen maken van een netwerk van sterk gemotiveerde en hoog gekwalificeerde professionals heb ik mij aangesloten bij ITGilde. Deze samenwerking biedt mij de kans om nog beter mijn klanten te kunnen helpen.

ITGilde is in mijn ogen een no-nonse club, met een groot aantal door de wol geverfde leden en heeft het gebruik van open source hoog in het vaandel staan. Ik ben een groot fan van het gebruik van open source tooling, waarbij het van prominent belang is de juiste match te vinden in de grote verscheidenheid aan open source technologieën voor de betreffende klantsituatie.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de IT branche, afwisselend van IT ontwikkel- tot IT infrastructuur trajecten, waarbij ik bij veel verschillende klanten zowel lijnorganisatie- als projectfuncties heb in mogen vullen.

Mijn passie ligt bij grote migratie- en implementatie projecten in complexe, multi-vendor en politiek geladen IV-organisaties, waarbij naast technische vraagstukken ook organisatorische vraagstukken een rol spelen.

Ik heb er zin in!

Sorry, the comment form is closed at this time.