Linux Trainingen voor Sr. Microsoft Specialisten – 10% Vroegboekkorting

Microsoft maakte eind vorig jaar een invloedrijke stap richting open source door platina partner te worden van de Linux Foundation.

Dit betekent dat als je tot nu toe alleen of voornamelijk Microsoft georiënteerd was, je onvermijdelijk meer Linux gaat tegenkomen in je organisatie en als Microsoft Specialist in je dagelijkse werkzaamheden.

Het is daarom belangrijk om je zo snel mogelijk de benodigde Linux vaardigheden eigen te maken.

Linux Trainingen voor Sr. Microsoft Specialisten

Wij hebben speciaal voor Sr. Microsoft Specialisten een 2-tal trainingen ontwikkeld en gepland in dit voorjaar om je voor te bereiden op een Linux System Administrator certificering en Linux Engineer certificering bij de Linux Foundation.

De Linux foundation trainingen en certificeringen zijn er op gericht je écht de materie te laten beheersen, dus alleen de beste engineers en systeem administrators slagen.

Daarom staan deze certificaten ook zo hoog aangeschreven en heb je een voordeel als je kunt aantonen dat jij tot deze uitzonderlijke categorie behoort.

Ben je Senior Microsoft Specialist en wil je Linux toevoegen aan je kwalificaties, schrijf je dan vandaag nog in voor de trainingen die zijn afgestemd op jouw Microsoft achtergrond.

Tot en met 31 januari 2017 profiteer je van 10% vroegboekkorting:

13 maart 2017 –  Linux System Administration (LFS301) 
20 maart 2017 – Advanced Linux System Administration and Networking (LFS311) 

Gábor Nyers verzorgt beide trainingen. Gábor heeft 15 jaar ervaring in diverse enterprise server infrastructuur gerelateerde rollen en heeft zelf eerder de transitie van Microsoft naar Linux gemaakt. Hij is een veel gevraagde spreker en is een ervaren trainer die zijn studenten een balans van theorie en praktijkvoorbeelden biedt zodat zij hun leerdoelen behalen.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt (16) en vooralsnog zijn dit de enige data waarop de cursussen dit jaar starten.

Lees meer over de voordelen om als Sr. Microsoft Specialist Linux Trainingen te volgen bij ITGilde.

Sorry, the comment form is closed at this time.