Linux Trainingen voor Sr. Microsoft Specialisten

Linux ervaring opdoen die bij jouw ervaring aansluit

Ben jij Microsoft Ontwikkelaar of Microsoft Systeembeheerder?

Dan is slim om je vaardigheden uit te breiden met Linux.

Microsoft heeft in november 2016 een invloedrijke stap gemaakt richting open source door platina partner te worden van de Linux Foundation. Het is onvermijdelijk dat je als Microsoft ontwikkelaar of Microsoft beheerder steeds meer te maken gaat krijgen met Linux.

ITGilde Linux Foundation trainingen sluiten aan op jouw ervaring

Voor Microsoft Professionals. Door Microsoft/ Linux Professionals.

De ITGilde trainers begrijpen als geen ander dat het lastig kan zijn om te gaan werken met Linux, zij hebben namelijk die transitie eerder doorgemaakt. Trainen bij ITGilde betekent dat het trainingsmateriaal is afgestemd op jouw Microsoft achtergrond. Daarnaast weten de trainers precies waar de moeilijkheden kunnen ontstaan en besparen die jou door de begeleiding te geven die jij nodig hebt om met Linux te werken.

Linux foundation and Microsoft

Voordelen Linux Foundation trainingen bij ITGilde

Actuele trainingen, gebaseerd op reële en eigen ervaringen.

De Linux trainingen zijn gebaseerd op ervaringen en kennis uit de Linux én Microsoft praktijk en leren je echt wat je nodig hebt om succesvol met Linux te werken als ontwikkelaar of systeembeheerder.

De cursussen bevatten altijd praktijk elementen en serieuze programmering of administratie lab oefeningen zodat je de stof ook echt eigen maakt.

 1. Trainingen van de Linux grondlegger. De Linux Foundation (sinds 2000) is de non-profit organisatie die het Linux project en kernel.org host en is de organisatie waar Linus Torvalds – de grondlegger van Linux in dienst is.
 2. Up-to-date trainingen. Aangezien de Linux Foundation over de nieuwste kennis en informatie beschikken, passen zij constant hun trainingen aan.
 3. Linux Foundation trainingen zijn uniek omdat deze ontwikkeld zijn om op alle grote Linux distributies te werken (incl. RedHat, Ubuntu en SUSE).
 4. Het trainingsmateriaal bevat geen verborgen agenda. De Linux Foundation verkoopt geen software of support, zij verkopen Linux trainingen en dat is wat je krijgt.
 5. Leren van de Linux Experts. De ITGilde trainers zijn gecertificeerde Linux Foundation Trainers, met ruime praktijk ervaring in alle grote Linux distributies en zijn dus altijd in staat al jouw vragen te beantwoorden.
 6. Leren van de Microsoft Experts. De ITGilde trainers van deze trainingen waren voorheen Sr. Microsoft Specialisten voordat zij met Linux begonnen te werken. Zij weten dus precies hoe jij zo goed mogelijk Linux je eigen maakt.
 7. Kwaliteit trainingen is gewaarborgd. Sander van Vugt is programma manager van de ITGilde Academy en ziet er op toe dat het trainersteam de meest succesvolle trainingen verzorgt.

Waarom certificeren bij Linux Foundation Linux?

Voor ICT professionals

Met Linux Foundation certificaten onderscheid jij jezelf in de markt en maak je meer kans op een interessante opdracht of baan met een bijpassende vergoeding voor een veelgevraagde expertise.

Dankzij de methode die Linux Foundation hanteert voor certificeren kun jij jouw vaardigheden laten zien op een manier die andere systeembeheerders zullen respecteren en werkgevers vertrouwen geven.

 • Certificaten altijd en overal beschikbaar
  Je legt online je examen af dus je bent heel flexibel in waar en wanneer jij gaat voor het behalen van jouw certificaat.
 • Aantoonbare ervaring met commando’s
  Voor het certificaat worden je praktische kennis en vaardigheden getest in uitdagende omstandigheden. Dat betekent dat je echt aantoont met het certificaat dat je over belangrijke vaardigheden beschikt.
 • Distributie flexibel
  Je kunt examen doen in CentOS, openSUSE of Ubuntu en daarmee speel je in op de ontwikkeling dat omgevingen steeds meer hetrogeen worden.
 • Up-to-Date kennis
  Voor je certificering wordt je absoluut getest op je ervaring wat op dat moment relevant en actueel is in de werkomgeving

Voor organisaties

Heeft uw organisatie te maken met Linux gebaseerde systemen, projecten en producten? Werken met gecertificeerde medewerkers kan er voor zorgen dat uw bedrijf zich onderscheidt van de concurrenten.

Voordelen Linux Foundation Certificaten voor uw organisatie:

 • Concurrentievoordeel verkrijgen
  Linux Foundation gecertificeerde Engineers en Systeembeheerders vertegenwoordigen de specialisten van top niveau in de markt. Hun superieure gehalte van service en productiviteit, geeft uw bedrijf een concurrentievoordeel.
 • Waarborgen tevredenheid en vasthouden van talenten in uw team
  Door te investeren in uw team met Linux Foundation Certificaten, investeert u ook de professionele vaardigheden en carrière mogelijkheden van uw medewerkers. Deze investering verhoogt de werkprestaties en de loyaliteit van de medewerker aan uw organisatie.
 • Betrouwbare maatstaf voor uw medewerkers
  Linux Foundation Certificaten helpen u bij het inschatten van de technische expertise van uw mederwerkers en geven inzicht of zij beschikken over benodigde vaardigheden of dat er training nodig is. Dankzij de distributie flexibele certificaten kunt u heel goed de aanwezige expertise peilen.
 • Mogelijkheid om top talenten aan te trekken
  Linux Foundation Certificaten helpen u tijdens het selectieproces de best gekwalificeerde talenten eruit te pikken. Van de gecertificeerde expert kunt op aan dat hij/zij voldoende gekwalificeerd is om uitstekende kwaliteit te leveren.

Trainingsaanbod

Linux trainingen voor Microsoft Specialisten:

Trainingsvormen

Open inschrijving

De klassikale Linux trainingen zijn erop gericht jou praktische ervaring en kennis op te doen zodat je versneld Linux beheerst.

De feedback en input van zowel de trainer als je mede trainees spelen een grote rol.  

 • Praktijkgericht leren met gecertificeerde en ervaren trainer
 • Kleine groepen, maximaal 8 personen
 • 1- op – 1 interactie met de trainer

In-company

Heeft u het idee dat binnen uw team de ervaren teamleden worden afgeremd door de minder ervaren medewerkers? Denkt u dat uw team of organisatie-onderdeel beter gaat presteren wanneer er meer actuele Linux kennis en ervaring aanwezig is?

Een op maat gemaakte Linux training voor uw team kan op verschillende manieren bijdragen aan het succes van de gehele organisatie.

Wanneer meerdere medewerkers een Linux training nodig hebben zijn onze aangepaste Linux trainingsprogramma’s of Linux trainingsessies waarschijnlijk de meest kosteneffectieve en rendabele trainingsinvestering. 

 • Sluit aan bij de organisatie specifieke situatie en behoefte
 • Trainingslocatie, data en tijden in overleg (avonduren is mogelijk)
 • Bevordert hechte samenwerking op afdeling

Werken aan je Linux vaardigheden bij ITGilde

Ervaren, gecertificeerde Linux trainers met Linux én Microsoft ervaring

De trainers zijn veelgevraagde experts in hun vakgebied.

Klaarstomen voor certificering

Na het volgen van de cursus ben je klaar om je examen af te leggen voor het bijbehorende certificaat.

Aandacht voor de individuele trainee

Dankzij de kleine groepen en de manier van trainen is er voldoende ruimte om iedere cursist bij het programma te houden.

Trainingen in het midden van het land

De open inschrijving trainingen vinden plaats op het ITGilde hoofdkantoor te Amstelveen.