Events

ITGilde organiseert verschillende evenementen om haar leden te ondersteunen in hun vak, om kennis en ervaring uit te wisselen én om gelijkgestemden (collega ZZP’ers) te leren kennen.

Onze evenementen zijn lang niet altijd exclusief voor leden en zorgen voor laagdrempelige en waardevolle ontmoetingen met ons ITGilde netwerk.

Fast-Track trainingen voor certificering (in de avonduren)

Speciaal voor leden en aspirant-leden organiseert ITGilde technische trainingen in de avonduren zodat er geen omzet verlies is. Een ander groot voordeel is dat de training alleen die stof behandelt waar interactie met de trainer handig of noodzakelijk is. Bekijk hier ons trainingsaanbod. En neem gerust contact met ons op als jouw training er niet bijstaat.

Borrels

Onze borrels bieden de gelegenheid om in ontspannen sfeer met ITGilde leden en andere UNIX en Linux geïnteresseerden van gedachte te wisselen. Een mooie manier om collega’s van vorige opdrachten weer eens tegen te komen en herinneringen op te halen en natuurlijk over technische en organisatorische zaken van werkzaamheden in de IT te praten.


Interactieve informatie sessies

Regelmatig organiseren we interactieve informatie sessies waarin leveranciers nieuwe en interessante zaken presenteren en constructieve feedback vragen (én krijgen) van gebruikers zoals jij. Dit zijn hele waardevolle sessie gebleken waar zowel leveranciers als de ITGilde leden een hoop wijzer van worden.

Workshops

Workshops om nieuwe vaardigheden te leren. Mooie nieuwe producten worden uitgelegd door kennis-guru’s. Niet alleen leveranciers of trainers maar vooral gebruiksvoorbeelden uit de markt en de werkplekken worden gedeeld. Hands-on! In het opleidingslokaal bij ITGilde of een andere passende omgeving.

Tech- Talks

Zie hier

Voor vragen en opmerkingen over de Evenementen stuur een bericht:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.