ITGilde Academie

IT trainingen en softskills trainingen voor IT Professionals

ITGilde Academie biedt een uitgebreid trainingsaanbod

De ITGilde Academie biedt een uitgebreid trainingsaanbod voor Unix en Linux professionals om certificering van vakkennis te realiseren en soft skills te ontwikkelen zodat zij steeds gevraagd blijven worden voor de felbegeerde interessante opdrachten.

Als trainingspartner van de Linux Foundation zijn wij geaccrediteerd om het totale trainingsaanbod van Linux Foundation te verzorgen in Europa.

Daarnaast verzorgen wij trainingen voor Python, Ceph, CFEngine, Embedded Linux, Ansible, Boks, Puppet, SUSE en natuurlijk alle Linux distributies met hun eigen specifieke configuratie eisen en beheer- kennis.

Naast deze trainingen verzorgt ITGilde maatwerk Linux trainingen die specifiek aansluiten op de behoefte van de klant.

Maak kennis met onze trainers

ITGilde werkt uitsluitend met de beste trainers in hun eigen vakgebied zodat je er zeker van bent dat jouw investering in kennis via ITGilde zich snel terugverdient; maak kennis met onze trainers:

Sander van Vugt

Linux Trainer

Gábor Nyers

Open Source Trainer

Frederik Vos

Linux Trainer

Duncan Kennedy

Linux Trainer

Pieter Izeboud

Softskills Trainer
Pieter Izeboud

Ronald Heirbaut

Linux Trainer

Rob van Bemmelen

Softskills Trainer
Rob van Bemmelen

Christopher Peeters

Linux Trainer

Pascal van Dam

Linux Trainer

Linux Foundation Trainingspartner Nederland

Wij zijn een van de twee Linux Foundation Partners in Nederland en bieden als enige de Linux Foundation trainingen in de avonduren aan.

Uit het trainingsprogramma van The Linux Foundation hebben we een aantal trainingen geselecteerd. Wil je weten welke trainingen gepland staan, kijk dan bij de reeds geplande activiteiten.

De Linux trainingen van de Linux Foundation op de ITGilde Academie trainingskalender zijn open voor iedereen om te volgen.

Linux Foundation trainingen kunnen ook op maat verzorgd worden.

Meer weten over Unix/ Linux trainingen op maat/ op locatie?

Zoekt u voor uw organisatie een specifieke training nodig die ingaat op uw eigen trainingsbehoefte? Zoek niet verder. Onze trainers verzorgen nl. ook cursussen en opleidingen op maat en op locatie.

Neem contact op met Sander van Vugt (sander.van.vugt@ITGilde.nl) of Pieter Izeboud (Pieter.Izeboud@ITGilde.nl, 06- 52549099) om de mogelijkheden te bespreken.

Werken aan je professionele vaardigheden bij ITGilde

Ervaren, gecertificeerde Linux trainers met Linux én Microsoft ervaring

De trainers zijn veelgevraagde experts in hun vakgebied.

Klaarstomen voor certificering

Na het volgen van de cursus ben je klaar om je examen af te leggen voor het bijbehorende certificaat.

Aandacht voor de individuele trainee

Dankzij de kleine groepen en de manier van trainen is er voldoende ruimte om iedere cursist bij het programma te houden.

Trainingen in het midden van het land

De open inschrijving trainingen vinden plaats op het ITGilde hoofdkantoor te Amstelveen of in Utrecht.

Maandelijkse ITGilde Tech-Talks

ITGilde leden verzorgen interactieve Unix/Linux kennis-sessies waarin zij hun expertise delen over praktische cases. Deze sessies zijn gratis toegankelijk voor leden en niet leden.

Ben je geinteresseerd om jouw kennis over een bepaald onderwerp bij te spijkeren, schrijf je dan in voor de volgende techtalk of bekijk de opnames.