25 Gilde Leden ….and counting…

Vandaag zijn we met ITGilde Coöperatie de 25 leden gepasseerd.

Best wel iets om trots op te zijn dat 25 van de beste zelfstandige Unix/Linux professionals ons het vertrouwen hebben geschonken hen te mogen vertegenwoordigen naar externe partijen en samen met hun activiteiten ontplooien om de coöperatie voor alle partijen te laten zijn en worden tot wat de naam al aangeeft!

Vandaag was er een gezamenlijke teken sessie waarbij 4 leden, waarvan 3 heren van Unixerius, in een keer de samenwerkingsovereenkomst tekenden.

4 Nieuwe TIGilde Coöperatie Leden .

We zijn nog met een aantal aspirant leden in gesprek, een aantal daarvan heeft al aangegeven binnenkort of in 2015 de aansluiting bij ITGilde formeel te bekrachtigen. We denken dan ook het nieuwe jaar aan te mogen vangen met zo’n 20 Leden.

Natuurlijk staat ITGilde Coöperatie open voor alle Unix en Linux Professionals welke samenwerking onder gemeenschappelijke vlag aanspreekt. Samen is het nu eenmaal leuker. We leren van elkaar en ieder blijft doen waar hij goed in is maar kansen welke voorheen voorbij moeten worden gelaten kunnen vanaf nu onder ITGilde vlag opgepakt worden. Samen Sterker!

Sorry, the comment form is closed at this time.