ITGilde verwelkomt 30ste Lid

Klaas Jan Bijker heeft vandaag zijn lidmaatschap als 30ste lid aan ITGilde Coöperatie vastgelegd met het tekenen van de deelnemersovereenkomst.

Hiermee komt het ledental van senior Unix/Linux professionals officieel op 30 te staan en daar zijn wij trots op! Hier kun je alle ITGilde Coöperatie Leden terugvinden.

Doel van de ITGilde Coöperatie is het onderling selecteren & professioneel bundelen van ITGilde leden, om elkaar vervolgens vanuit deze vertrouwde omgeving te bemiddelen naar interessante vervolgopdrachten.

2de certificaat

Vakmanschap staat bij ITGilde centraal, met als doel dat ITGilde leden elkaar onderling positief “aanjagen” binnen het vakgebied. Door expertise centraal te stellen neemt de coöperatie een marktpositie in als leverancier op het specialistische vakgebied.

Nieuwe leden worden op basis van kennis en ervaring geselecteerd, en door leden voorgedragen om deel te nemen aan de coöperatie en haar doelstelling.

Door bundeling van expertise in het Unix en Linux spectrum bij ITGilde weet de opdrachtgever waar de beste zelfstandigen op dit vakgebied te vinden zijn.

De coöperatie bevordert dat leden onderling een beroep kunnen doen op elkaars professionele reflectie en ervaringsgebied – met als doel de opdracht bij de opdrachtgever zo succesvol mogelijk uit te voeren en zich nog verder te kunnen ontplooien.

Maar naast werk zijn er regelmatig mogelijkheden voor sociaal netwerken en om samen kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen op het vakgebied met workshops en kennis trips waarvan binnenkort een naar de CeBIT in Hannover.

Stap in bij ITGilde op 20 maart naar de CeBIT en ontmoet onze leden!

Ook interesse in ITGilde?

Mail je contactgegevens naar info@itgilde.nl voor het maken van een afspraak…..

Rob, Marcel en Pieter

 

Sorry, the comment form is closed at this time.