Ruurd Smorenburg Virtualization Professional 84 @ITGilde

Virtualization Consultant met ruim 20 jaar ervaring in de zakelijke markt. Voornaamste linux smaken voor mij zijn Red Hat Enterprise, Debian (en gerelateerde varianten) en SuSE Enterprise.

Naast Linux, houd ik mij bezig met virtualisatie oplossingen gebaseerd op VMware, Google Cloud, Xen Server. Dit kan uiteraard statisch zijn maar ook applicatie-driven met als basis van Docker en LXC door continuous integration en improvement
itgilde-ruurd-smorenburg

Naast techniek heb ik meerjarige ervaring in Managed Services. Dit voor het management van gehele omgevingen als specifieke onderdelen waarvoor kennis gevraagd wordt en zodoende ondersteuning lever aan beheer organisaties. Denk hierbij aan het automatiseren van beheer handelingen met de inzet van automation tooling (Puppet, Salt, Ansible) en advisering voor het verbeteren van bestaande infrastructuur.

Voor de toekomst ben ik bezig met het opzetten van een Managed Services organisatie in Miami, Florida. Daar ligt de focus op DevOPS (het snel uitrollen van services containers met als basis Docker, Kubernets, LXC op het Google Cloud platform) en Datacenter Management (monitoring, onderhoud, security).

In die hoedanigheid zal ik ITGilde adviseren en assisteren bij het opzetten van de nieuwe Managed Services organisatie en zijn er voldoende aanknopingspunten voor een langdurige samenwerking!

Zin in !

Sorry, the comment form is closed at this time.