Persbericht: Samenwerking ITGilde en Fast Lane voor Opleidingen in de avonduren.

Fast Lane en ITGilde introduceren IT- en vaardigheidstrainingen in de avond

 

UTRECHT, 26 mei 2014 – IT-opleider Fast Lane en aanbieder van UNIX-consultancydiensten ITGilde bundelen de krachten en introduceren een aanbod aan IT- en vaardigheidstrainingen in de avond.

De avondtrainingen bieden IT-professionals, zowel professionals die in loondienst werkzaam zijn als zelfstandig professionals, de mogelijkheid om overdag de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren en in de avond in groepsverband trainingen te volgen ter voorbereiding op het behalen van een certificering.

“De IT-professional van vandaag wil graag trainen op een manier en op momenten die hem of haar het beste uitkomen”, aldus Herman Goedman, directeur Fast Lane. “Om deze reden was het bij Fast Lane al mogelijk om online trainingen te volgen en om deel te nemen aan opleidingsprogramma’s die klassikale training en zelfstudie combineren. De avondtrainingen vormen hier een aanvulling op. Op deze manier maken we de keuze voor zowel de IT-professional als de werkgever zo groot mogelijk.”

Pieter Izeboud, directeur ITGilde, vult aan: “Voor zelfstandig IT-professionals is het behalen en behouden van certificeringen van cruciaal belang. Door het behalen van een certificering verbetert de professional immers zijn of haar concurrentiepositie. De trainingen die voorbereiden op die certificeringen vinden echter vrijwel altijd overdag plaats, precies wanneer de zelfstandig professional aan het werk wil zijn. Door het volgen van trainingen in de avond houdt de professional zijn kennis op peil en verliest hij geen declarabele uren.”

De avondtrainingen van Fast Lane en ITGilde vinden plaats vanaf 18.00 uur op basis van maximaal 1 avond per week. Onderdeel van het aanbod aan avondtrainingen zijn onder andere Cisco-, SUSE-, Microsoft-, ITIL-, Prince2-, Scrum-, CISSP- en diverse vaardigheidstrainingen. Ook de bijbehorende examens vinden in de avonduren plaats.

Voor meer informatie: http://www.itgilde-academy.nl/overzicht_en_aanmelden/.

++++++++++++++++++++++++++++++

Over ITGilde

ITGilde biedt organisaties, die kampen met uitdagingen op het gebied van Unix en/of Linux, expertise in de vorm van consultancy (advies op het gebied van Unix/Linux), capaciteit (gecertificeerde, ervaren professionals) en opleiding en training.

Richting opdrachtgevers biedt ITGilde één loket voor het zoeken naar de meest geschikte Unix/Linux ZZP’ers, deskundigheid in het selecteren van de juiste professionals voor de uitdaging die speelt bij de opdrachtgever en continuïteit in de uitvoering van het project door back-up van senior professionals uit het ITGilde. Daarnaast verzekeren wij de kwaliteit van de uitgevoerde projecten door middel van onze ITGilde kwaliteitsmethodiek.

Richting Senior Unix/Linux-specialisten biedt ITGilde een meerwaarde door de professionals te blijven uitdagen binnen hun vakgebied en certificering, door hulp te bieden bij het realiseren van de individuele ambitie door middel van avondopleidingen, en door het bieden van acquisitieondersteuning, studiefaciliteiten (24/7 studieruimte met hardware), een kennismanagement systeem voor vakgenoten, periodieke netwerkbijeenkomsten, coaching door experts uit de praktijk, loopbaanadvies en inkoopvoordeel. Meer informatie vindt u op www.itgilde.nl.

Over Fast Lane

Fast Lane biedt praktijkgerichte, geautoriseerde Cisco-, NetApp-, Oracle-, SUSE-, IBM- en VMware-trainingen, en richt zich op de werkgebieden networking, storage en virtualisatie.

Een training bij Fast Lane betekent trainen met geautoriseerd cursusmateriaal en oefenen binnen een officiële lab-omgeving. Fast Lane werkt uitsluitend met gecertificeerde docenten: docenten die het lesgeven combineren met (kortlopende) projecten en deze praktijkervaring gebruiken ter verrijking in de klas. De trainingen vinden in diverse leervormen plaats: klassikaal, online of in combinatievorm, zowel in een open rooster als in op maat gemaakte programma’s.

In 2013 ontving Fast Lane de award voor Cisco Global Learning Partner of the Year en in 2011, 2010 en 2009 ontving Fast Lane deze Cisco-award voor de regio Europa. In 2011 werd Fast Lane onderscheiden met de NetApp Partner Award. Fast Lane Benelux is een door Ecabo en GOC erkend stagebedrijf, een door het LPI geaccrediteerd opleider en lid van de VOI.

Fast Lane werd in 1996 opgericht en is op dit moment wereldwijd vertegenwoordigd. Fast Lane Benelux heeft kantoren en diverse trainingslocaties verspreid over Nederland, België en Luxemburg met het hoofdkantoor  in Utrecht. Meer informatie vindt u op www.flane.nl.

++++++++++++++++++++++++++++++

Voor het Persbericht in PDF kunt u de onderstaande Link Klikken:
Persbericht Website in PDF

Sorry, the comment form is closed at this time.