Onze kernwaarden:

Missie/ Visie

Wij van ITGilde hebben de grootste toegevoegde waarde richting onze ITGilde Leden en opdrachtgevers binnen het UNIX-Spectrum.

Onze kernwaarden zijn

”Transparant, Lange Termijn, Persoonlijk Contact, Kwaliteit en no-nonsense”

Partners ITGilde

Pieter Izeboud

Na zijn opleiding HBO Personeelsmanagement sinds 1996 werkzaam in de ICT–personeelsbemiddeling; gestart in de rol van System Engineer en Projectleider tot Business Unit Manager voor verschillende technische vakgebieden, zoals Infrastructure, Architecture, Servicemanagement en Testconsultancy.

Vanaf 1 januari 2014 zelfstandig ondernemer als partner van ITGilde; gespecialiseerd in Unix Consultancy en Training.

Volledig LinkedIn Profiel

Telefoon: 06-52549099

Rob de Laat - ITGilde partner

Rob de Laat

Rob biedt al sinds 2000 complete consultancy activiteiten voor complexe IT-projecten op UNIX-infrastructuur in de ruimste zin. Uitgebreide kennis van integratie van UNIX-en opslagsystemen, zowel in Disk Storage systemen als back-up en recovery. Ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van omgevingen, migraties en procedures systeembeheer. Specialiteiten: IBM AIX, Sun Solaris, HP, Linux, Red Hat, CentOS, Suse. Opslagsystemen, backup en recovery, migraties (hard-en software), Datacenter.

Vanaf 1 januari 2014 partner van ITGilde; gespecialiseerd in Unix Consultancy en Training.

Volledig LinkedIn profiel

Telefoon: 06-55300033

Sander van Vugt - ITGilde partner

Sander van Vugt

Sander is Linux consultant, trainer en auteur. Sander doceert sinds 1994 Red Hat®, VMWare®, LPI en SUSE®. Als consultant is hij gespecialiseerd in Linux® High Avaliability Solutions en High Performance Optimization.

Sander heeft talloze boeken en Linux artikelen geschreven in o.a. Linux Magazine, SearchEnterpriseLinux.com, SearchServerVirtualization.com en SearchDatacenter.com.

Sinds 1 juni 2015 aangesloten als partner van ITGilde; gespecialiseerd in Unix/Linux trainingen en het opbouwen van een pool van ITGilde top-docenten op dit vakgebied.

Volledige LinkedIn profiel